Bröllopsfest i Västerås

Bröllopsfest

Hotell Mälaren

Ha bröllopsfesten inomhus i vår trevliga restaurang eller varför inte utomhus på terrassen under bar himmel - bara några meter från strandkanten. Ta en båttur, anlägg vid bryggan och dansa på terrassen. Maten vi serverar är av högsta kvalité och vår filosofi är att ingen bröllopsfest är komplett utan vällagad och inspirerande mat. Om ni väljer att övernatta hos oss - varför inte äta en gemensam lunch innan avresa?

Vi har en speciell atmosfär på BEST WESTERN Mälaren Hotell & Konferens med Mälarens vatten alldeles utanför fönstren. Nära till Västerås city och alla kommunikationer men ändå avskiljt och personligt. Ha bröllopsfesten inomhus i vår trevliga restaurang eller varför inte utomhus på terrassen under bar himmel – bara några meter från strandkanten. Ta en båttur, anlägg vid bryggan och dansa på terrassen. Vill ni ha hjälp med musiken hjälper vi gärna till med bokning av orkester.

Maten vi serverar är av högsta kvalité och vår filosofi är att ingen bröllopsfest är komplett utan vällagad och inspirerande mat. Vår restaurang och terrass har fin sjöutsikt liksom alla våra hotellrum. Om ni väljer att övernatta hos oss – varför inte äta en gemensam lunch innan avresa?

Adress

BEST WESTERN Mälaren Hotell & Konferens
Stensborgsgatan 1
721 32 Västerås

Kontakt

Telefon: 021-10 49 20
E-post: hotellmalaren@acc.se

Webbplats

Webbplats