Julbord i Västerås

Julbord

Aros Congress Center, Hotel Plaza och Konserthuset

Ett julbord tillsammans med släktingar, vänner eller kollegor är ett trivsamt tillfälle att umgås. För dig som är ute efter lite mer än bara ett fantastiskt julbord så har vi en Stand Up Show "Comedy Christmas" på Aros Congress Center. På konserthuset serverar vi jultallrikar i samband med konserter och på Hotel Plaza erbjuder vi ett klassikt julbord.

Klassiskt julbord med inslag av vilt på Hotel Plaza

I en härlig avslappnad miljö med julkänsla dukar vi upp ett klassiskt julbord med hemlagade delikatesser, lokal vilt och ett stort dessertbord. 25 nov – 19 dec, varje ons-lör från 18.00
Övrig tid enligt överenskommelse. Vi tar emot sällskap mellan 2-200 personer

Pris: 429:- inkl lättglögg & kaffe
498:- inkl lättglögg, kaffe & julöl/alkoholfritt alternativ

Boka ditt julbord redan idag…

Comedy Christmas på Aros Congress Center

Stand up comedy med några av Sveriges bästa komiker kombinerat med ett klassiskt svenskt julbord. Kan det bli bättre än så? Ta chansen till dessa unika julbordskvällar på Aros Congress Center.
Endast 549:- (495:- ex moms)! Kom och skratta & njut tillsammans med dina kollegor, kunder eller glada vänner. Välkommen!

För info & bokning comedychristmas.se

Jultallrik på Västerås Konserthus

Vill du äta en enklare form av julbord i samband med ett besök på Västerås Konserthus så serverar vi från slutet av november och fram till jul en mingeltallrik med jultema. På tallriken hittar du bland annat sill, cheddar, knäckebröd, skinka, senap, gravad lax, hovmästarsås, rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, potatis och janssons frestelse.

Mer information om våra jultallrikar på Konserthuset

 

Adress

Västerås Konserthus
Kopparbergsvägen 1

Aros Congress Center
Munkgatan 7

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10

Kontakt

Västerås Konserthus
021-101180

Aros Congress Center
021-10 11 00

Hotel Plaza
021-10 10 10

Webbplats