Konferensrum

Aros Congress Center är en komplett Kongress-och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Vi har över 40 olika konferensrum för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla konferensrum är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik. För dig som vill skapa din egen miljö är Evenemangshallen den perfekta lokalen. 650 kvadratmeter med högt till tak redan från början. Ljusshower, utställningar, mässor och fester kommer väl till sin rätt.
Läs mer om våra konferensrum

Mässlokal

Aros Congress Center erbjuder upp till 2000 kvadratmeter mässlokal i tre plan. Delar av ytorna ligger i direkt anslutning till kongresshallen och blir en naturlig mötesplats under evenemanget. I samarbete med våra underleverantörer bygger vi upp hela mässor, utställningar och showrooms. Med hjälp av din koordinator och kongressbyråns tjänster kan vi administrera såväl seminariedeltagare och besökare som utställare. Dessutom kan du boka allt från bord till spotlights och annan utrustning hos vår utställarservice.
Läs mer om vår mässlokal

Mat och dryck

Vi är stolta över våra restauranger. Med vår plats mitt i stan är det lika viktigt att servera både konferensgäster och västeråsare vällagade rätter från de bästa köken i Västerås. Vi gör bufféer, middagar, supéer och enklare mellanmål till välkomna avbrott i arbetet.