7 september - 7 september

Aros Congress Center

Välkommen till

Leading Ladies

Leading Ladies är ett event för kvinnor som ger dig inspiration, energi, kunskap och en hel del tänkvärt att ta med dig hem.

Leading Ladies är helt enkelt till för dig som vill boosta ditt liv med mål och mening!

I en flärdfull miljö möter du nya vänner som också vill nätverka och känna sig som en Leading Lady.

Torsdagen den 7 september, kl. 18.00 – 22.30

Boosta ditt liv med mål & mening – Välkommen till Leading Ladies och ”Utmana dig själv – allt är möjligt!”

Tobias Karlsson  – Tobias berättar om utanförskap i skolan, om att ljuga för sig själv och att aldrig passa in. Han delar generöst och genuint med sig om tiden med mobbning, om sin homosexualitet och friheten att äntligen bejaka sig själv. Det gäller att våga fortsätta att drömma. Tobias lever idag sin dröm, han vill visa att du också kan leva din.

Susanne Lagerholm  – För att utvecklas gäller det att säga ja till alla chanser och våga ta steget. För Susanne är det en sanning som gäller även när livet går i moll, för det är i motgång som vi prövas. Som kommunikationsansvarig för ett globalt företag där ingen dag är den andra lik stimuleras Susanne av dagliga utmaningar. Hennes postiva inställning har hjälpt henne att inse att oavsett vad som händer så kommer det nya dagar. Allt är möjligt.

Lena Sturebrand  – Har du också som mål att vandra bland molnen i Himalaya? Kan en ”vanlig två-barns mamma” i 40-årsåldern med diabetes klara en sån strapats? Det är en utmaning att genomföra för vem som helst, med klättring och vandring i sex veckor på världens högsta berg.  Om jag kan så kan du, säger Lena – för allt är möjligt.


Modevisning med Nancy & Samuelson

Under kvällen visar vi mode med hög kvalitet och design där personlig stil står i fokus.


Kvällens evenemang blir något utöver det vanliga!

Pris 495 kr, respektive 695 kr för VIP-plats. I biljetten ingår mousserande vin, mingeltallrik och 1 glas vin. Från våra utställare får ni med er en goodiebag hem.