Aros Congress Center

Omogna killar kommer till stan

Kompisarna och tre av Sveriges roligaste komiker, Özz Nûjen, Patrik Larsson & Måns Möller är återförenade och tillbaka med humorshowen: ”Omogna killar – kommer till stan!”

Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum.

Tisdag 7 november, kl 19.30

Köp biljetter till Omogna killar här

 


En väldigt sen kväll med AMK

Poddgiganten AMK Morgon med Martin Soneby vid rodret bjuder Sverige på en färgsprakande standup-turné i höst. Med en kavalkad av stammisgäster från morgonshowen utlovas humor i världsklass. Det blir riktigt sent, riktigt roligt och alla får sovmorgon dagen efter!

Komiker för respektive show presenteras inom kort.

Fredag 10 november, kl. 20.00

Köp biljetter till En väldigt sen kväll med AMK här

 

 


Stjärnklart på Bombardier Arena

Landets mest stjärnspäckade show är tillbaka.

Det blir en afton fullspäckad med glitter och glamour, hits och humor, magisk stämning och lyxig atmosfär – helt enkelt underhållning av högsta kvalité. Allt levererat av Sveriges artistelit.

På scen ser ni inte mindre än tre Eurovision-vinnare, Carola, Loreenoch Måns Zelmerlöw, tillsammans med popprinsessan Ace Wilder, folkkära Petra Marklund och en av landets mest älskade programledare, David Hellenius. Självklart uppbackade av ett stort band och dansare.

Vi ger er en helhetsupplevelse med en show utöver det vanliga, kombinerad med noggrant utvald mat och dryck. Allt för att ni ska få en lyckad kväll tillsammans.

Torsdag 30 november, kl. 20.30

Köp biljetter till Stjärnklart här

Aros Congress Center är med och levererar VIP-bankett-paket, bankett-paket och julbordspaket.

 

 


Den stora Julfesten

Julbuffé och show till ett fenomenalt tilltalande pris. Efter showen fortsätter vi med dans fram till kl. 01.00.

S.O.S, Sound of Sweden består av tre rutinerade artister, Caroline Jönsson, Christina Sellberg och Kristian Tåje träffades på Wallmans salonger för 15 år sedan och har jobbat ihop sen dess.

De har alla lång erfarenhet och har synts i bl.a. Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Sommarkrysset och Allsång på Skansen såväl som i krogshower och musikaler. Med sin rutin, utstrålning och sina fantastiska röster bjuder de på förstklassig underhållning.

Torsdag 7 december, kl. 19.30

Fredag 8 december, kl. 19.30

Bokning och information: ann-louise.magnusson@acc.se

PS – Förena nytta med nöje och konferera med ert besök på julshowen . Om ni bokar konferenslokal samma dag som ni besöker showen bjuder vi på lokalhyran. Erbjudandet gäller endast i kombination med showbokning för samtliga deltagare under showdagen. – DS

Logierbjudande! Vid bokning av Den stora Julfesten erbjuder vi 20% rabatt på gällande dagspris på Hotel Plaza.

 

 


A very RAW Christmas

Efter fem års helt utsålda shower i Stockholm åker nu supersuccén ”A very RAW christmas” för första gången på turné och kommer till Västerås och oss på Aros Congress Center.

Vad säger ni om Mikael Tornving, André Wickström, Messiah Hallberg och MC: Elina Du Rietz? Massor av skratt och massor av komik kan vi lova.

Kom gärna ett par timmar innan föreställningen och är en julbordstallrik.

Fredag 15 december, kl. 19.30

Köp biljetter till RAW Christmas här

 

 


A Christmas night

Upplev vinternattens klarast lysande stjärnor i en nytappning av supersuccén Christmas Night. Den här gången är det Molly Sandén, Thomas Di Leva och David Lindgren som bjuder in dig till årets julföreställning och till en kväll du sent kommer glömma!

Det bjuds på både stämningsfulla julklassiker och nya favoriter, allt kombinerat med en stor dos värme och närhet. Christmas Night erbjuder helt enkelt det bästa från en traditionell jul men i en modern och lyxig inramning.

Välkommen till Västerås Konserthus

Lördag 16 december, kl. 19.30

Köp biljetter till a Christmas night här

 

 


Det stora Nyårspartyt

Information kommer inom kort