24 februari - 25 februari

Aros Congress Center, Munkgatan 7 i Västerås

Nu är det dags igen!

Dansbandskalaset

Nu bjuder Dansbandskalaset upp igen under sista helgen i februari. Och vilket kalas och folkfest det ska bli. En dans- och partyhelg med allt från klassiska Streaplers och Wizex till 50-årsjubilerande Lasse Stefanz, och schlagerhits med Magnus Carlsson. Denna gång gästas Dansbandskalaset av Cecilia Ehrling & Tobias Karlsson från TV:s Lets Dance!

Program

Värdar för Dansbandskalaset är de nationella profilerna Thomas Deutgen & Janne Bylund. Varje kväll kommer man kunna dansa till 4 st kända dansband. Förutom dessa band så gästas Dansbandskalaset av Cecilia Ehrling & Tobias Karlsson från TV:s Lets Dance bägge kvällarna. De kommer, tillsammans med Thomas Deutgen & Janne Bylund att stå för middagsunderhållningen för alla gäster som bokat en helkväll med Dansbandsbuffé eller lyxpaketet med 3-rätters serverad middag. Nytt för i år är även att vi under lördagskvällen får besök av en gästartist, denna gång Magnus Carlsson.

Fredag

Lasse Stefanz

Nordens absolut hetaste dansband gästar återigen Västerås. Lasse Stefanz firar 50 år 2017 och lockar storpublik i alla åldrar. Upplev magin kring bandet som idag blivit både kult- och kultur.

50-årsjubileum för Nordens absolut största dansband, enda spelningen i Västerås 2017.

Wizex

Ett av landets mest klassiska dansband som fostrat mängder av sångerskor, som bl a Kikki Danielsson och Charlott Perrelli. Hör alla hitsen och dansa till skånegänget Wizex.

Premiär i Västerås för Wizex, ett av landets mest legendariska dansband.

Sannex

Vann prestigefulla titeln Årets Dansband vid den stora Guldklavengalan i Malung 2014 och 2015. Modernt och fräscht från Sannex.

Sannex är utsedda av både publik och jury till Årets Dansband 2014 och 2015.

Bjarnez

Dansbandskalaset bjuder på ytterligare ett nytt fräscht band som blandar radiohits med 60-talsklassiker. Premiär för Bjarnez som bjuder upp.

Ett helt nytt band bjuder upp, premiär för Bjarnez på Dansbandskalaset.

Lördag

Larz-Kristerz

Hela Sveriges retroband som gått från byafester till prinsbröllop. Larz-Kristerz får garanterat hela ACC att svänga med sina härliga låtar från förr och nu.

Ständigt aktuella Larz-Kristerz bjuder på svängiga retrohits från förr till nu.

Streaplers

Sedan 1959 har det legendariska Streaplers levererat dansmusik av högsta klass. Populäraste bandet, om danspubliken får välja, sen decennier. Återigen i Västerås, på gästernas begäran.

Landets populäraste dansband Streaplers med sitt klassiska sväng åter i Västerås.

Casanovas

Moderna bandet som slår publikrekord efter publikrekord. Kände sångaren Henrik Sethsson producerar hits för såväl det egna bandet som andra artister. Premiär för Casanovas på Dansbandskalaset.

Mickeys

Jämtlands populäraste band i 25 år satsar nu vidare. Så omtyckta av publiken ifjol att Mickeys nu är tillbaka igen.

Magnus Carlsson

En av Sveriges mest folkkära artister med en fantastisk sångröst. Barbados, Alcazar och mängder med hits. Magnus Carlsson får garanterat Dansbandskalaset att koka när han bjuder på såväl Barbadosklassiker som schlagerfavoriter. Don´t miss it!

En av Sveriges största artister till Dansbandskalset – Magnus Carlsson med schlagerfeber och Barbadosklassiker.

Viking Lines loungebar

Cecilia Ehrling & Tobias Karlsson från TV:s Lets Dance

Cissi & Tobias kommer finnas på plats bägge kvällarna. De kommer uppträdda exklusivt för middagsgästerna med danstips & dansuppvisning och sedan mingla med gäster resten av kvällen

Värdar

Årets värdar är dansbandsexperten Thomas Deutgen och ståuppkomikern Janne Bylund som både roar och bjuder upp vid Dansbandskalaset 2017.

Thomas Deutgen

Radio- och tv-profilen som blivit dansbandsexpert med hela svenska folket. Sänder P4 Dans för en halv miljon lyssnare varje vecka och nyligen aktuell med succéprogrammet Tack för dansen i Tv4.

Jan Bylund

En av landets första ståuppkomiker. Rolig och rapp som få. Han är också författare, föreläsare och moderator. Säger aldrig nej till en foxtrot.

Köp dina biljetter här