24 februari - 25 februari

Aros Congress Center, Munkgatan 7 i Västerås

Nu är det dags igen!

Dansbandskalaset

Nu bjuder Dansbandskalaset upp igen under sista helgen i februari. Och vilket kalas och folkfest det ska bli. En dans- och partyhelg med allt från klassiska Streaplers och Wizex till 50-årsjubilerande Lasse Stefanz, och schlagerhits med Magnus Carlsson. Denna gång gästas Dansbandskalaset av Cecilia Ehrling & Tobias Karlsson från TV:s Lets Dance!

Folkfesten Dansbandskalaset

Nu är det dags igen! För tredje året är det tid för landets största Dansbandskalas –  Folkfesten! Två dagar med party och fest till några av Sveriges bästa band och artister. Ja, en riktig folkfest där du kan välja mellan buffé, lyxmiddag eller bara entré. Aros Congress Center i Västerås öppnar för klackarna i taket sista helgen i februari.

En dans- och partyhelg med allt från klassiska Streaplers och Wizex till 50-årsjubilerande Lasse Stefanz, och schlagerhits med Magnus Carlsson. Dessutom är Cecilia Ehrling & Tobias Karlsson från TV:s Lets Dance på plats, ihop med årets värdar Thomas Deutgen och Janne Bylund. Det finns bar med fullständiga rättigheter, men också fikaservering som tillhandahåller goda mackor och härligt fikabröd, allting hembakat från ACC:s egna konditori! Framåt natten kommer korvgubben på besök, så du inte behöver gå hungrig hem.

Läs mer om biljetter och paket

 


Dansbandskalaset på Facebook

Gilla och dela, vinn entré och buffé!!
I helgen är det dags för Sveriges svängigaste kalas, Dansbandskalaset! Två dagars folkfest med bl a Lasse Stefanz, Streaplers, Wizex, Larz-Kristerz, Sannex och Casanovas. Dessutom uppträdande av Magnus Carlsson och mingel med proffsdansarna Cicci Ehrling och Tobias Karlsson. Thomas Deutgen och Janne Bylund bjuder upp på ACC i Västerås, boka redan nu din biljett och varför inte med buffé eller rentav lyxpaket med snittar, bubbel och trerätters. All info och bokning via dansbandskalaset.se. Du kan också köpa entrébiljett vid dörren från 20.30.
Gilla och dela länken, och skriv det här, så deltar du i utlottningen av entré och buffé för 2 personer fredag eller lördag. Dragning på torsdag 23 feb kl 13.00 Missa inte Sveriges svängigaste kalas i Västerås.
... Visa merVisa mindre

24 timmar sen

Läs mer...

Just nu är dansbandsprofilen Thomas Deutgen på väg till Västerås! Kl 13-15.00 är han på Ica Maxi Hälla, som är en av sponsorerna, för att prata dansband och framförallt bjuda på ett exklusivt biljetterbjudande inför Dansbandskalaset nästa helg... ... Visa merVisa mindre

3 dagar sen

Stort grattis till Ove Nordkvist som vann entré och buffé till Dansbandskalaset! ... Visa merVisa mindre

6 dagar sen

Läs mer...

Gilla och dela länken, vinn buffé och entré till Dansbandskalaset!

Sista helgen i februari är det dags för Sveriges svängigaste kalas, folkfesten Dasnbandskalaset på ACC i Västerås! Lasse Stefanz, Wizex, Larz-Kristerz, Sannex, Streaplers, Casanovas och de nya banden Mickeys och Bjarnez bjuder upp. Show med hela landets Magnus Carlsson och dansuppvisning med Tobias Karlsson och Cicci Ehrling från Lets Dance! God mat, härligt häng och massor av mingel! All info om biljetter, mat och boendepaket på webben: www.dansbandskalaset.se.
Och nu har du chans att vinna entré och buffé för två personer, värde 1250 kr, till någon av kvällarna. Gilla och dela länken (och skriv det här nedan) så deltar du i utlottningen. Dragning 14/2.
... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

Läs mer...

Grattis Jennie Ohlsson som vann veckans tävling, en ny cd med LS! Strax ny tävling, och glöm inte boka in sista helgen i februari! ... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

Läs mer...

Erbjudande! Fin rabatt om du bokar före söndag! Missa inte Sveriges svängigaste kalas, Dansbandskalaset i Västerås, sista helgen i februari... ... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

Läs mer...

Vinn Lasse Stefanz nya album, gilla och dela Dansbandskalaset!
Sista helgen i februari är det dags för den stora folkfesten Dansbandskalaset på Aros Congress Center mitt i Västerås. Två dagar med mingel, musik och party. Lasse Stefanz, Wizex, Sannex, Casanovas, Larz-Kristerz, Streaplers och de nya banden Bjarnez och Mickeys bjuder upp till dans. Mångsidige Magnus Carlsson gästar på lördag kväll och så blir det dansuppvisning av Let´s Dancestjärnorna Tobias Karlsson och Cicci Ehrling. Dessutom kvällens konferencierer Thomas Deutgen och Janne Bylund!
Ät av den stora buffén, perfekt för kompisgänget eller kollegorna. Stor och prisvärd! Och varför inte sova över? All info och biljettköp via www.dansbandskalaset.se.
Gilla och dela länken så deltar du i utlottningen av Lasse Stefanz senaste album som kommit lagom till deras 50-årsjubileum i år. Glöm ej skriva här att du gillar och delar. Dragning 8 feb. Vi ses!
... Visa merVisa mindre

3 veckor sen

Grattis Kristoffer Kasen Andersson. Han vann en träff med Casanovas på lördag kväll! Strax ny tävling... ... Visa merVisa mindre

3 veckor sen

Gå till Bokning