24 februari - 25 februari

Aros Congress Center, Munkgatan 7 i Västerås

Nu är det dags igen!

Dansbandskalaset

Nu bjuder Dansbandskalaset upp igen under sista helgen i februari. Och vilket kalas och folkfest det ska bli. En dans- och partyhelg med allt från klassiska Streaplers och Wizex till 50-årsjubilerande Lasse Stefanz, och schlagerhits med Magnus Carlsson. Denna gång gästas Dansbandskalaset av Cecilia Ehrling & Tobias Karlsson från TV:s Lets Dance!

Folkfesten Dansbandskalaset

Nu är det dags igen! För tredje året är det tid för landets största Dansbandskalas –  Folkfesten! Två dagar med party och fest till några av Sveriges bästa band och artister. Ja, en riktig folkfest där du kan välja mellan buffé, lyxmiddag eller bara entré. Aros Congress Center i Västerås öppnar för klackarna i taket sista helgen i februari.

En dans- och partyhelg med allt från klassiska Streaplers och Wizex till 50-årsjubilerande Lasse Stefanz, och schlagerhits med Magnus Carlsson. Dessutom är Cecilia Ehrling & Tobias Karlsson från TV:s Lets Dance på plats, ihop med årets värdar Thomas Deutgen och Janne Bylund. Det finns bar med fullständiga rättigheter, men också fikaservering som tillhandahåller goda mackor och härligt fikabröd, allting hembakat från ACC:s egna konditori! Framåt natten kommer korvgubben på besök, så du inte behöver gå hungrig hem.

Läs mer om biljetter och paket

 


Dansbandskalaset på Facebook

Läs mer...

Vilken härlig kväll igår, tack alla som kom!
Välkommen ikväll då dörrarna öppnar 20.30. Entrén är på 350 kr (billigare om du bokar via Nortic.se) och då får du Larz-Kristerz, Streaplers, Casanovas, Mickeys Och allas vår Magnus Carlsson som bjuder på sina största hits (kl 23.00!). Du kan roa dig ända till kl 02! Vi ses, hälsar värdarna Thomas Deutgen och Janne Bylund.
... Visa merVisa mindre

4 veckor sen

Läs mer...

Nu laddar vi upp! 20.30 öppnar dörrarna och du kan köpa biljett direkt i entrén, 350 kr (eller förköp för 295 kr via Nortic.se).
Lasse Stefanz och Drifters bjuder upp i ena lokalen (Wizex är tyvärr sjuka men Drifters hoppar in - det blir toppen! Sannex och Bjarnez i andra lokalen och vi dansar och festar till kl 02.00!
... Visa merVisa mindre

4 veckor sen

Grattis Pernilla Lindström, veckans vinnare av entré och buffé för 2 pers! ... Visa merVisa mindre

4 veckor sen

Gilla och dela, vinn entré och buffé!!
I helgen är det dags för Sveriges svängigaste kalas, Dansbandskalaset! Två dagars folkfest med Lasse Stefanz, Streaplers, Wizex, Larz-Kristerz, Sannex och Casanovas samt Mickeys och nya bandet Bjarnez. Dessutom uppträdande av Magnus Carlsson och mingel med proffsdansarna Cicci Ehrling och Tobias Karlsson.
Thomas Deutgen och Janne Bylund bjuder upp på ACC i Västerås, boka redan nu din biljett och varför inkludera buffé eller rentav lyxpaket med snittar, bubbel och trerätters. All info och bokning via dansbandskalaset.se. Du kan också köpa entrébiljett vid dörren från kl 20.30, då är den dock något dyrare.
Gilla och dela länken, och skriv det här, så deltar du i utlottningen av entré och buffé för 2 personer fredag eller lördag. Dragning på torsdag 23 feb kl 13.00. Missa inte Sveriges svängigaste kalas i Västerås 2017!
... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Läs mer...

Just nu är dansbandsprofilen Thomas Deutgen på väg till Västerås! Kl 13-15.00 är han på Ica Maxi Hälla, som är en av sponsorerna, för att prata dansband och framförallt bjuda på ett exklusivt biljetterbjudande inför Dansbandskalaset nästa helg... ... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Stort grattis till Ove Nordkvist som vann entré och buffé till Dansbandskalaset! ... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Läs mer...

Gilla och dela länken, vinn buffé och entré till Dansbandskalaset!

Sista helgen i februari är det dags för Sveriges svängigaste kalas, folkfesten Dasnbandskalaset på ACC i Västerås! Lasse Stefanz, Wizex, Larz-Kristerz, Sannex, Streaplers, Casanovas och de nya banden Mickeys och Bjarnez bjuder upp. Show med hela landets Magnus Carlsson och dansuppvisning med Tobias Karlsson och Cicci Ehrling från Lets Dance! God mat, härligt häng och massor av mingel! All info om biljetter, mat och boendepaket på webben: www.dansbandskalaset.se.
Och nu har du chans att vinna entré och buffé för två personer, värde 1250 kr, till någon av kvällarna. Gilla och dela länken (och skriv det här nedan) så deltar du i utlottningen. Dragning 14/2.
... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Läs mer...

Grattis Jennie Ohlsson som vann veckans tävling, en ny cd med LS! Strax ny tävling, och glöm inte boka in sista helgen i februari! ... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Gå till Bokning