7 april - 8 april

Aros Congress Center, Munkgatan 7 i Västerås

Västerås roligaste folkfest är tillbaka!

Västerås Comedy Festival

Som besökare kommer ni under två dagar få uppleva några av Sveriges tyngsta humorakter tillsammans med de mest lovande och heta talangerna på den svenska standup-scenen just nu. Detta är helt enkelt något som ni inte vill missa. Välkomna till Västerås största humorhändelse genom tiderna!

Västerås roligaste folkfest är tillbaka!

Den 7-8 april 2017 samlar vi delar av Sveriges absoluta humorelit i Västerås! Aros Congress Center förvandlas för en helg till ett festivalområde med humor i fokus när Västerås Comedy Festival går av stapeln för andra gången.

Festivalen gästas av rikskända & TV-aktuella komiker som SVT:s talkshowstjärna Robin Paulsson och de ständigt aktuella Parlamentet-profilerna Henrik Hjelt & Mikael Tornving.

Vi får även se unika föreställningar med bl.a. folkkära Babben Larsson samt den ständigt aktuella Måns Möller!

Dessutom har vi bjudit in Sveriges största standupklubb genom tiderna, RAW Comedy Club, som med sin grundare Mårten Andersson i spetsen, avrundar bägge kvällarna med unika late-night-shower tillsammans med speciellt inbjudna komiker.

Förutom alla rikskända, etablerade komiker har Västerås Comedy Festival även bjudit in de mest lovande och heta talangerna på den svenska standup-scenen just nu.

Mat & Dryck

Ni behöver inte gå hungriga eller törstiga under festivalkvällarna. Hela festivalen ramas in av ett gemensamt festivalområde med foodcourt, barer, lounge DJ. En perfekt möjlighet till mingel & trivsel mellan de olika föreställningarna.

Köp dina biljetter här

 


Comedy Festival på Facebook

En hälsning från Stockholm
Vi har fått in ännu en hälsning! Denna gång från ingen mindre än Måns Möller! :)

Läs mer om när och var Måns och många andra uppträder samt köp biljetter här: www.vasterascomedyfestival.se
... Visa merVisa mindre

4 timmar sen

Vilken är din favoritordvits?
Vilken är din favoritordvits? :D

Det finns både bra och mindre bra ordvitsar! Nu har du chansen att tävla med din favoritordvits och kan vinna biljetter till festivalen!

Kommentera nedan med din favoritordvits så kanske den blir en del av nästa avsnitt av Veckans ordvits! Du kan skicka in ditt bidrag fram till och med fredag kl 10.00. Vinnarna meddelas på fredag eftermiddag!

Lycka till!
... Visa merVisa mindre

8 timmar sen

Västerås Comedy Festival har delat Tobbe Ström - Sveriges roligaste örebroares video.

Tobbe Ström - Sveriges roligaste örebroare
TÄVLING!

Kommer ni ihåg Tobbe Ström från förrförra avsnittet av veckans ordvits? I helgen gick han och vann SM-finalen i ordvitsar i år igen, så ett stort grattis till Tobbe för detta! I klippet nedtill ser ni hans bidrag! Vi kan också meddela att han gästar festivalen under fredagen :)

Till nästa avsnitt av Veckans ordvits så vill vi att NI skickar in er favoritordvits till oss! Kommentera i detta inlägg eller skicka som ett privat meddelande så ska vi till fredagens avsnitt göra en specialare och gestalta och spela in era ordvitsar! Alla deltagare som får med sitt bidrag i klippet kommer att vinna ett pris!

Skicka in era bidrag senast torsdag kl. 19:00!
... Visa merVisa mindre

Dåså! Här är mitt bidrag från grundomgången som gav mig flest röster och tog mig vidare till semifinal, final och seger! Hoppas det smakar!

2 dagar sen

Veckans ordvits #3 - Umit Dag
Är han Sveriges sämsta ordvitsare? :D

I denna Veckans ordvits gästades vi av UMIT DAG, Sveriges kanske sämsta ordvitsare. Bedöm själva!
... Visa merVisa mindre

6 dagar sen

Läs mer...

Snart bara TRE veckor kvar till årets skrattfest med bland annat Robin Paulsson, Babben Larsson, Måns Möller, Henrik Hjelt, Mikael Tornving, Mårten Andersson och många många fler!

Säkra ditt festivalpass redan idag och läs mer på www.vasterascomedyfestival.se
... Visa merVisa mindre

1 vecka sen

Veckans ordvits #2 - Tobbe Ström
JAA! Dags för veckans ordvits igen! Denna gång har vi celebert gästspel av ingen mindre än Tobbe Ström, regerande SVENSK MÄSTARE i ordvitsar! Årets mästerskap går av stapeln inom bara några dagar igen, så vi håller såklart tummarna för Tobbe i år igen!
... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

FREDAG! Ni vet vad det innebär va? VECKANS ORDVITS! Kl 13 publiceras den här. Idag har vi något alldeles speciellt att bjuda på! Håll utkik :) ... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

En hälsning från New York
En hälsning direkt från New York av ingen mindre än Mårten Andersson som gästar festivalen med sin klubb RAW Comedy Club bägge kvällarna! Vi önskar Mårten lycka till på standupklubbarna i the big apple och förväntar oss att han kommer fulladdad med energi den 7:e och 8:e april :)

Läs mer och boka biljetter på www.vasterascomedyfestival.se
... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

Gå till Bokning